Skip to main content

Vi på Gonvarri Stålteknik AB är experter på utvalda produkter och kundanpassningar inom materialhantering och entresollösningar.

Gonvarri Stålteknik AB Vi har varit i branschen länge och utveckling av våra produkter sker fortlöpande utifrån marknadens behov, där helheten är lika viktig som detaljerna. Vi har kontroll över hela kedjan - från konstruktion, tillverkning till produktion i en modern maskinpark.

Våra produkter återfinns i huvudsak bland återförsäljare i Skandinavien men vi finns även representerade i Tyskland & Frankrike. Försäljning sker mot partners och återförsäljare (B2B).  

Historia

Gonvarri Stålteknik AB har sitt närmsta ursprung i Canrena System AB. Bolaget har varit aktivt sedan 80-talet och har över tid expanderat genom aktiv produktutveckling såväl som bolagssammanslagning med bland annat tidigare Stålteknik i Fellingsbro.

I början på december 2018 offentliggjordes att Canrena System AB förvärvats av Gonvarri Material Handling AS och företaget bytte namn till Gonvarri Stålteknik AB. 

Gonvarri Stålteknik har idag 34 anställda och huvudkontoret är beläget i Karlskoga och tillverkningen och leverans sker från Fellingsbro. Enheterna i Fellingsbro och Karlskoga är helt integrerade med varandra. Tillverkningsprocessen startar i Karlskoga med; konstruktion, bearbetning av balk och plåt, robotbockning mm och avslutas i Fellingsbro med bland annat svetsrobotar, ytbehandling, slutmontering och utlastning. 

Organisationsnummer: 556174-0845
VAT no: 
SE556174084501