Skip to main content

Nu är vi ISO-certifierade!

Vi är stolta över att vi i december 2021 certifierade vår verksamhet enligt standarderna ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö.  

Detta är ett kvitto på att vi jobbar på ett systematiskt sätt med förbättringar i vår verksamhet vad gäller kvalitet och miljö.

- Vi har alltid haft ett stort fokus på kvalitet inom verksamheten och är sedan tidigare certifierade inom svetsning enligt SS-EN 1090-1 och SS-EN ISO 3834. Nu har vi även tagit stora kliv för att minska vår miljöpåverkan och därför känns det extra bra att vi är i hamn med dessa ytterligare certifieringar!
Men arbetet slutar inte nu när vi har fått certifikaten, utan nu ska vi fortsätta förbättra verksamheten samtidigt som vi skapar mervärde och trygghet för våra kunder, säger Sofia Ritter, ansvarig för certifieringsarbetet hos Gonvarri Stålteknik.

Certifikaten finns för nedladdning här 

 • 12735
  2022-11-18

  Transport & Logistik 2022

  En lyckad Transport & Logistik mässa.
 • 11792
  2021-12-15

  God Jul & Gott Nytt År

  Vi på Gonvarri Stålteknik önskar alla kunder, leverantörer och samarbetspartner en härlig julledighet med mycket skratt och många fina stunder. Våra produktionsenheter är stänga under julveckorna och kontoret kommer att ha öppet med begränsad bemanning.
Senaste nytt