Skip to main content

Gonvarri Material Handling AS förvärvar Canrena System AB

Gonvarri förvärvar Canrena System AB

Under utvecklingen av Gonvarri Material Handling (GMH) strategiska plan för kommande år har ytterligare ett svenskt bolag införlivats in GMH-familjen.

I början på december 2018 offentliggjordes att Canrena System AB förvärvats av Gonvarri Material Handling AS. Canrena System AB kommer att bli dotterbolag till Constructor Sverige AB och bli en del av regionen GMH Nordic, ledd av Leif Larsson. 

Bolaget har även bytt namn till Gonvarri Stålteknik AB och kommer fortsättningsvis att drivas som ett eget bolag inom Gonvarri Material Handling AS, som ny VD för bolaget har Niklas Baeckström utsetts.

Canrena System AB, eller Stålteknik som bolaget hette tidigare, har historiskt haft en stark relation till Constructor i Scandinavien. Canrena System AB har under många år varit en tillförlitlig underleverantör till Constructor och bolaget har också varit djupt involverat i Constructors utveckling av nya lagerprodukter. 

Om Gonvarri Material Handling AS

I januari 2018 köpte spanska Gonvarri Steel Services koncernen Constructor Group AS och koncernen Gonvarri Material Handling AS (GMH) bildades. GMH är idag en ledande leverantör av förvaring- och materialhanteringslösningar och i koncernen ingår de väletablerade varumärkena Constructor, Dexion och Kasten.

Gonvarri Steel Services har huvudkontor i Madrid och 36 fabriker världen över i 17 länder. År 2017 genererade det intäkter på nästan 3 miljarder euro. Mer information om Gonvarri finns på: www.gonvarri-mh.com

 • 8721
  2020-01-09

  Ny broschyr för Utdragsenheter

  Utdragsenheter ger en effektiv förvaring och är idealiska om din verksamhet innebär att personal plockar produkter och varor direkt från pall.
 • 8620
  2019-12-10

  God Jul & Gott Nytt År

  Stålteknik önskar alla kunder, leverantörer och samarbetspartner en riktigt avkopplande julledighet!
 • 7742
  2019-06-10

  5000 kvm blev till 8000 kvm

  Adlibris nya lagerlokalen är på 5000 kvm och har en innertakshöjd på 10 m. För att maximera lagerkapaciteten har man valt att installera ett 3000 kvm stort entresolplan i lokalen och därmed har lagerytan ökats på till totalt 8000 kvm.
Senaste nytt